Hej alla glada slalomåkare,

Nu är det äntligen dags för vårt första träningspass på hemmaplan. Tyvärr finns ingen snö i Alebacken, så vi kommer tillsvidare att förlägga våra hemmaträningar i slalombacken i Ulricehamn. Tiden blir 18:00-19:30 på tisdagar med start nu på tisdag 24/1.

Tid: 18:00, 24/1, och därefter samma tid varje vecka

Plats: Ulricehamn (https://skibikehike.se/)

Kom ihåg att åkarna skall vara på plats ombytta och redo 17:45 för uppvärmning. Anläggningen är inte särskilt stor, så ni kommer enkelt att hitta oss GSLK:are nedanför backen innan 18:00.

För att få åka skall man köpa skipass/liftkort. Du kan förboka/köpa via hemsidan. Vi har inga speciella rabatter på skipass, men vi får hyra backen för oss själva utan extra kostnad för klubben. Vi är tacksamma att Ski Bike Hike är samarbetsvilliga och vill främja alpin skidåkning för klubbar i Göteborgsområdet.

Vi kommer att träna tillsammans med Väst Alpin. Vi kommer att ha ett antal tränare på plats, men jag och Martin Beischer kommer tyvärr ej att kunna vara på plats denna första tisdag.

Nu hoppas vi att många kommer till första passet trots att det blir i Ulricehamn och med kort varsel. När/om det blir möjligt att träna i Alebacken så kommer vi att förlägga våra träningar där.

Vi ses i backen!

Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s