Hej alla Slalomvänner!

Sommar och semester börjar ta slut och snart tar skidsäsongen vid.

Vi satsar på att ha barmarksträning även denna försäsong, förändringen är att vi kör i Skatås bara på söndagar klockan 10 – 11:30. (Barmarksträningen under veckan är ju som har meddelats tidigare ersatt med ett cross-fit pass på torsdagar som är öppet för U12 – och uppåt. Separat inbjudan kommer). Barmarksträningen på söndagar är som sagt öppen för alla barn och ungdomar som vill vara med.

Träningen kommer att hållas i av Jonathan Linderoth Nagy som ni säkert känner till var med som tränare i Alebacken i vintras och var dessutom föråkare på KM. Jonathan har lovat att plocka fram bra övningar för alla åldrar som finns lagrade efter hans tid som FIS-åkare och tidigare student på skidgymnasium.

Vi planerar att köra 10 söndagar, den första alltså 29 Augusti och sista innan höstlovet.

Skicka gärna ett DM på Facebook eller Instagram om ni planerar att komma första gången.

Välkomna!

/Martin Beischer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s