Pga Rådande pandemi så är det också extra viktigt att vi håller tillräckligt avstånd till varandra även utomhus. Tänk alltså på att hålla en stavlängds mellanrum. Ingen publik kommer tillåtas så medföljande förälder får hålla sig en bit ifrån tävlingsområdet. Om möjligt enbart en förälder med som assistans (om en förälder är funktionär så tillåts att båda är med men håll avstånd). Prisutdelning och nummerlappshämtning kommer att vara Covid anpassade så var noga med att följa anvisningar på plats.

LÄS hela inbjudan via länk nedan

Inbjudan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s