Hej alla glada eller mindre glada U16 åkare,

 När nu både Hemsedalslägret och ersättningslägret tyvärr blivit inställda i helgen tar vi tillfället i akt och bjuder in till informationsmöte och världscupshäng hemma hos familjen Billgren på söndag den 25 november. Vi börjar klockan 14 med någon form av fika och information till åkare och föräldrar om den kommande säsongen och vad det innebär att vara U16-åkare när det kommer till träning och tävling och allt runtomkring. Efter det låter vi oss inspireras av damernas första åk ifrån Världscupslalomen i Killington som börjar klockan 16. De åkare som vill är sedan välkomna att hänga kvar och käka pizza och se även andra åket.

OSA till erik.billgren@gmail.com snarast möjligt, senast lördag fm.

Välkomna,

U16-tränarna genom Erik

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s