Göteborgs Slalomklubb inbjuder till Klubbmästerskap den 22 februari 2017. Klubbmästerskapet är en tävling för både våra erfarna och våra nya och unga åkare. Det är en perfekt tävling när man vill prova på för första gången. Alla våra yngre åkare får pris och vi kommer vara extra snälla i bedömningen av hur man tagit sig ner för banan. Barn klass 0-8 (födda 2009 och senare) åker utan tidtagning. Deltagandet är det viktiga, detta gäller alla klasser, även 30+!

 Nummerlappar från kl 17.45, första start kl 19.00, se mer i inbjudan.

Anmäl er via tävlingskalendern.

Välkomna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s