Hej alla!!
Nu börjar våren komma och det är snart dags för de flesta att lägga skidorna på hyllan ett litet tag. USM är dock i full gång i Idre denna veckan och nästa helg är det dags för en av årets höjdpunkter för alpina skid-Sverige, nämligen Sälen Winter games.

För er i klubben som är lite nyfikna på hur det är att gå på ett alpint skidgymnasium kan ni genom att klicka här läsa en liten berättelse skriven av Tova Magnusson som i höstas började på skidgymnasiet i Svenstavik. Detta ger en inblick i hur det är att flytta ifrån familj och vänner och hur det är att ha skidåkning som ett ämne i skolan, men även mycket mycket mer. Så läs gärna! Både ni som funderar själva på att börja på ett skidgymnasium men även ni andra också. Vi från klubben skickar även ett stort tack till Tova för berättelsen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s