Hej alla USM-åkare i Alpin Region 5!

Den 13-17 Januari är det dags för USM-Fartläger i Funäsdalen.Lägret arrangeras av Region 4 (Stockholm, Södermanland, Uppland, Västmanland) och vi får förmånen att få delta men måste också vara beredda att hjälp till där det behövs.
Tränare är bla Fredrik Nyberg, Jonas Lind samt Daniel Ericson (Degen),  bröderna Wilhelmsson ser till att vi har en toppenbacke med övningsområden, avspärrningar mm.

Onsdag och torsdag är det träning, fredag träning samt genomåk och på lördag och söndag USM-kvaltävlingar i SG och DH. Tävlingarna sker regionsvis.

Anmälan till både träning och tävling sker i tävlingskalendern. Beräknas komma upp snart.

Martin Granholm är kontaktperson för regionen mot arrangören (region 4) så hör av er till honom eller Erik Billgren om ni har frågor.

Boendet är förbokat på Skoogs precis som tidigare år och räcker inte rummen på Skoogs till så kommer Malin att hyra in extra rum/lägenheter/stugor.

I paketpriset på ca 600 kr/pers och dag ingår frukost, lunch i backen samt middag. Tanken är att alla ska betala samma pris så exakt dygnspris kan inte sättas innan Malin hyrt in eventuellt extra boende.

Städning ingår!

Vill man ha någon egen speciallösning får man ordna detta själv. Har man eget boende men vill gå med och äta så bokar ni det på plats.

Anmälan sker på mail till Erik Billgren: erik.billgren@gmail.com senast 8 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s