Välkomna till Göteborgs slalomklubbs nya hemsida!! Från och med idag kommer vår information skrivas på denna sida medan den gamla hemsidan på Idrott Online kommer finnas kvar för nödvändig administration.

Vad kan ni då göra på denna nya sidan….?

  • Klicka runt mellan menyerna ovan där information om bl.a läger, tävlingar och träningar finns samt nyttiga länkar och information om klubben.
  • Genom att bara skrolla ner på startsidan kan ni följa senaste nytt från vad som händer i klubben.
  • Klickar ni på ”LÄS MER” som står längst ned i varje inlägg öppnas en ny sida där ni har möjlighet att lämna en kommentar eller ställa någon fråga, genom att klicka på ”Lämna kommentar” precis under den lilla GSLK loggan.
  • Vill ni bli uppdaterade utan att behöva gå in på sidan kan ni klicka på ”Följ” längst ner till höger och skriva in eran mailadress, då får ni ett mail varje gång det kommer upp ett nytt inlägg.
  • I högerspalten kan ni söka på inlägg, antingen via månad eller via en speciell kategori och på så sätt få upp inlägg utan att behöva sitta och skrolla i en timme…
  • Tappar ni bort er bland menyerna och vill komma tillbaka till startsidan är det bara att klicka på den stora bilden (tjejerna med GSLK-jackorna) eller pilen längst ned till vänster för att komma längst upp på sidan.

Har ni några övriga frågor är det bara att lämna en kommentar på detta inlägget!! se punkt 3

Nu hoppas vi på en kall vinter med många fina skiddagar!!
12019992_10206733274023163_3257274396469927286_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s